Γκέλα της Εθνικής

23:38 | 31/03/2021

Η Ελλάδα έμεινε στο 1-1 με τους Γεωργιανούς στην Τούμπα, απογοητεύοντας με την εμφάνισή της - δείτε videos

Η Ελλάδα έψαχνε για 76 λεπτά το γκολ απέναντι στη Γεωργία, ή έστω μία καλή φάση εκτός από αυτή (την πολύ καλή) του Τζόλη στο πρώτο μέρος μετά από επίθεση που «χτίστηκε» από τα αριστερά και τελικά το βρήκε στο 76' με το απίθανο αυτογκόλ του Κακαμπάτζε. Μέχρι εκείνο το σημείο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν απειλήθηκε, αλλά ούτε απείλησε σε μία γενικότερα μέτρα εμφάνιση.

Το γκολ-δώρο όμως των Γεωργιανών δεν ήταν αρκετό, αφού στην επόμενη φάση, αυτή των φιλοξενούμενων, η άμυνά μας ήταν απρόσεκτη και ο Κβρατσκέλια, στο 78', διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που σαν συνολική εικόνα του αγώνα της Τούμπας μάλλον είναι δίκαιο.

Έτσι, η Εθνική παρέμεινε χωρίς νίκη στα δύο πρώτα της παιχνίδια στα προκριματικά του Μουντιάλ, έχοντας δύο βαθμούς μετά από ισάριθμες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ. Αντίθετα, αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στον όμιλο για τους Γεωργιανούς.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42’ Μαυρίας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (86’ Σιώπης), Φορτούνης, Μπακασέτας (70’ Μασούρας), Τζόλης (46’ Λημνιός), Παυλίδης (70’ Γιακουμάκης).

ΓΕΩΡΓΙΑ (Βίλι Σανιόλ): Λορία, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουργιανιά (74’ Γκβίλια), Λομπχανίτζε (84’ Τζιγκαούρι), Κιταϊσβίλι (84’ Κβεκβεσκίρι) Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάτζε (63’ Κβιλιτάια).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.