Γκέλα του ΠΑΟΚ στη Λαμία!

19:30 | 24/04/2024

Ο Σβαμπ έσωσε τον βαθμό στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο αποκλεισμός από την Κλαμπ Μπριζ στους προημιτελικούς του Europa Conference League φαίνεται ότι πλήγωσε σε μεγάλο βαθμό τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά μετά την ήττα στην Τούμπα από τους Βέλγους πριν από έξι ημέρες (18/4), έχασε σχετικά εύκολα από τον Ολυμπιακό το βράδυ της περασμένης Κυριακής (21/4) με 2-1 και σήμερα υπέστη ένα ακόμη σοκ στην Λαμία, που θα γινόταν πολύ μεγαλύτερο εάν ο Στέφαν Σβαμπ δεν διαμόρφωνε στο 90΄+10 το τελικό 1-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Το αποτέλεσμα αυτό δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον τίτλο, καθιστώντας πλέον την υπόθεση κατάκτησης τους πρωταθλήματος εξαιρετικά δύσκολη, ιδιαίτερα, δε στην περίπτωση που σε λίγες ώρες υπάρξει νικητής στο παιχνίδι κορυφής, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Απομένουν, βέβαια, τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος της περιόδου (ο ΠΑΟΚ έχει και ματς λιγότερο με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα) και πολλά μπορούν ν' αλλάξουν, αλλά με την εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, μόνο σε ένα θαύμα μπορεί να ελπίζει για να γυρίσει η κατάσταση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.