Γκολ και θέαμα στο Champions League: Όλα τα στιγμιότυπα

07:56 | 04/11/2021

Δείτε όλα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στο Champions League

Η Λίβερπουλ και ο Άγιαξ ακολούθησαν Μπάγερν και Γιουβέντους στους «16» του Champions League μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ νίκησε στο «Άνφιλντ» με 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο γρήγορα γκολ, ακριβώς όπως είχε συμβεί και στην ισπανική πρωτεύουσα, στο 3-2 των «κόκκινων». Η αποβολή του Φελίπε στο 36΄ (ανέτρεψε από πίσω τον Μανέ) ανέτρεψε τα σχέδια των «ροχιμνπλάνκος», που έψαχναν το γκολ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Στον 1ο όμιλο τα πράγματα ξεκαθάρισαν, καθώς η Παρί πήρε ισοπαλία στη Λειψία και η Μάντσεστερ Σίτι είχε εύκολο βράδυ με αντίπαλο την Μπριζ. Η πρωτιά του γκρουπ αναμένεται να κριθεί στο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Έτιχαντ», στις 24 Νοεμβρίου.

Προβάδισμα για τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου πήρε η Ίντερ μετά το 3-1 στη Μολδαβία επί της Σερίφ Τιρασπόλ, η οποία γνώρισε δεύτερη συνεχή ήττα.

Αθανασιάδης και Κολοβός βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων (ο δεύτερος αντικαταστάθηκε στο 74΄), που υποχώρησαν στην 3η θέση, αλλά με ένα βαθμό διαφορά από τους «νερατζούρι».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.