Γκολάρα ο Μέσι, γκέλα η Αργεντινή

07:54 | 15/06/2021

Η Αργεντινή δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη στο Copa America και έμεινε στο 1-1 με τη Χιλή στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου.

Οι Αργεντίνοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Μέχρι το 34ο λεπτό όταν ο Λιονέλ Μέσι έστησε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Χιλής και με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση, απευθείας φάουλ, έκανε το 1-0.

Η Χιλή αντέδρασε και στο δεύτερο μέρος μπήκε αποφασισμένη για την ισοφάριση. Και αυτή ήρθε με έναν… περιπετειώδη τρόπο. Αρχικά κέρδισε πέναλτι στο 57ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Βιδάλ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Μαρτίνεθ. Η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και επέστρεψε στην μικρή περιοχή, με τον Βάργκας να παίρνει το «ριμπάουντ» και να κάνει το 1-1. Αυτό το αποτέλεσμα έμεινε ως το τέλος παρά την πίεση της Αργεντινής.

Στο 97ο λεπτό η Αργεντινή ζήτησε πέναλτι, ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, το οποίο και τελείωσε δευτερόλεπτα μετά.

Γκολ και φάσεις από το Αργεντινή - Χιλή

Ανατροπή για Παραγουάη

Η Παραγουάη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Βολιβία έπαιζε για ένα ημίχρονο με 10 ποδοσφαιριστές και έκανε την ανατροπή, παίρνοντας τη νίκη με 3-1.

Η Βολιβία προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σααβέντρα, με την Παραγουάη όμως να αποκτάει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει για την ανατροπή. Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Σεουλάρ δέχθηκε κόκκινη κάρτα και οι ισορροπίες άλλαξαν στον αγώνα.

Η Παραγουάη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε της Βολιβίας. Αρχικά ισοφάρισε με τον Κακού Ρομέρο στο 62ο λεπτό, ενώ ο Άνχελ Ρομέρο έκανε το 2-1 στο 65ο λεπτό. Την… χαριστική βολή έδωσε και πάλι ο Άνχελ Ρομέρο στο 80ο για το τελικό 3-1.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.