Γκρινιάζει ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα…

22:29 | 22/05/2020

Αντίθετος με τον τρόπο ολοκλήρωσης της σεζόν ο «δικέφαλος».

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις αποφάσεις της σημερινής τηλεδιάσκεψης για το μέλλον της Volleyleague Ανδρών.

Οι Θεσσαλονικείς δεν ήθελαν να συνεχιστεί η χρονιά, ενώ δεν είναι σύμφωνοι με τη διεξαγωγή Final 4 στο ΟΑΚΑ.

Ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του σωματείου στη συνεδρίαση, Κώστας Παϊσιάδης, δήλωσε στο acpaok.gr σχετικά:

«Ο ΠΑΟΚ διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος, και στις δυο συνεδριάσεις, την πάγια θέση του περί διακοπής των πρωταθλημάτων. Το "όχι" του ΠΑΟΚ στη διεξαγωγή Final 4 μεταξύ των 4 πρώτων του βαθμολογικού πίνακα βασίζεται πάνω στη θέση του Σωματείου μας σχετικά με την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των αθλητών. Ακόμη, στηρίζουμε αυτή τη θέση μας στο γεγονός πως πρέπει να σκεφτούμε και τα επόμενα πρωταθλήματα.

Θέλουμε να ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική σεζόν με φυσιολογικές συνθήκες και όχι υπό την πίεση του χρόνου, πότε θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, πότε θα κλείσουμε ρόστερ, πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν. Ακόμη, αυτή η απόφαση περί διεξαγωγής F4 προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα βάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία την ίδια την ομάδα, η οποία θα πρέπει να παραμείνει στην Αθήνα για σχεδόν 10 ημέρες. Όσο για το "όχι" του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ... Ο ΠΑΟΚ, ως 2ος της βαθμολογίας, θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας, που θα είχε στα ημιτελικά απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος -με μειονέκτημα- έδρας θα παίξει στο ΟΑΚΑ».

Τέλος, στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Εν κατακλείδι, καταλήγουμε και πάλι σε μία διοργάνωση που θα κρίνει τίτλους, στην Αθήνα! Ο ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά... Να διεκδικεί αυτό που του αναλογεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!».Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.