Γκρόνινγκ: «Οι Έλληνες οπαδοί είναι τρελοί, είναι άγριοι»

ΟΦΗ

Ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ μίλησε για όσα έχει ζήσει έως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Δανός επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε στην ιστοσελίδα tipsbladet στην πατρίδα του αναφέρθηκε στην έως τώρα εμπειρία του στον ΟΦΗ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και περιέγραψε κι ένα περιστατικό στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Οι Έλληνες οπαδοί είναι γενικά τρελοί. Είναι άγριοι. Έχουν κλειστά γήπεδα. Είναι παλιά γήπεδα και οι εξέδρες δεν είναι μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Από τη στιγμή που ένας από τους επόπτες δείξει ένα οφσάιντ, υπάρχουν αρκετοί από εκείνους τους ηλικιωμένους οπαδούς 70 ετών που τους ακολουθούν κατά μήκος της γραμμής και τους ξεφτιλίζουν», είπε αρχικά ο 26χρονος φορ και πρόσθεσε:

«Υπάρχει αστυνομική συνοδεία σε όλους τους αγώνες, ακόμα κι όταν προσγειωνόμαστε στο αεροδρόμιο. Είναι μασκοφόροι που περιμένουν έξω. Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα. Ήταν εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό. Έπρεπε να βγούμε στην εθνική οδό, γιατί οι οπαδοί του περίμεναν το λεωφορείο μας. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Εξοπλισμένοι με κροτίδες και καπνογόνα κι όλα αυτά τα σκ@τ@. Μπορεί να ρίξουν μία κροτίδα και να βλάψουν την ακοή σου. Όταν κάνεις ζέσταμα οι οπαδοί των γηπεδούχων ρίχνουν κροτίδες και χρειάζονται λίγα λεπτά για να ανακτήσεις την ακοή σου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.