Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αραούχο

19:27 | 02/11/2022

Η αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού απο την σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων έκανε τους ανθρώπους της Ένωσης να φοβούνται για το ενδεχόμενο θλάσης, με το πρόβλημα ωστόσο να μην λογίζεται τόσο σοβαρό με τον Αργεντίνο να έχει σοβαρες ελπίδες για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις και υποβλήθει σε εξετάσεις. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της Ένωσης , με τους φόβους για ρήξη στον τένοντα να απομακρύνονται γρήγορα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής έδειξαν οίδημα στον τένοντα στον αριστερό προσαγωγό, με τον παίκτη να αποφεύγει την θλάση, αλλά κυρίως τη ρήξη είτε ολική είτε μερική (για την οποία υπήρχε μεγάλος φόβος) με την κατάστασή του να αξιολογείται πλέον μέρα με τη μέρα.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά έχει ελπίδες να προλάβει ακόμα και τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη την ερχόμενη Κυριακή για την 11η αγωνιστική της Super League με τον ίδιο τον παίκτη να εκτιμάει και εκείνος την κατάστασή του για να δεν αν θα μπορεί να είναι διαθέσιμος 100%.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.