Γουεμπανιαμά: Έσπασε τα κοντέρ η δημοπρασία για τη φανέλα από το ντεμπούτο του, πωλήθηκε για 762 χιλιάδες δολάρια

17:00 | 22/11/2023

Ο γνωστός οίκος Sotheby's έβγαλε σε δημοπρασία τη φανέλα που φορούσε ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά στο ντεμπούτο του στο NBA και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς αυτή πωλήθηκε για 762.000 δολάρια, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, αλλά και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

Η φρενίτιδα που επικρατεί για τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά δεν έχει προηγούμενο. Κι αυτό πιστοποιείται από την τιμή στην οποία πουλήθηκε η φανέλα που φορούσε ο Γάλλος σταρ στο ντεμπούτο του στο NBA, δηλαδή στο παιχνίδι ανάμεσα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο γνωστός οίκος Sotheby's -που ξεκίνησε πρόσφατα να συνεργάζεται άμεσα με το NBA- έβγαλε σε δημοπρασία τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε ο Γουέμπι στο πρώτο του παιχνίδι στο NBA, προσδοκώντας ότι θα "πιάσει" 80-120 χιλιάδες δολάρια, όμως αυτή τελικά πουλήθηκε για το αστρονομικό ποσό των 762.000 δολαρίων!

Η εν λόγω τιμή αποκτά ακόμα πιο εξωφρενικές διαστάσεις αν κανείς λάβει υπόψιν του ότι οι αντίστοιχες φανέλες από το ντεμπούτο σούπερ σταρς όπως ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι, ο Κέβιν Ντουράντ ή Νίκολα Γιόκιτς, δεν έχουν δημοπρατηθεί για περισσότερες από 50.000 δολάρια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.