Γράφει ιστορία από το Ηράκλειο ο ΝΟ Ρεθύμνου;

12:38 | 07/03/2018

Σήμερα (5μ.μ) το μεγάλο ματς στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ανάμεσα σε ΝΟ Ρεθύμνου και Γλυφάδας - σε περίπτωση νίκης η κρητική ομάδα θα αγωνιστεί στο 1ο Final Four κυπέλλου στην ιστορία της Α1

Η ΚΟΕ αποφάσισε -δοκιμαστικά- να θεσπίσει φέτος διοργάνωση κυπέλλου στις γυναίκες και οι οκτώ ομάδες της Α1 (οι μόνες που δήλωσαν συμμετοχή) διεκδικούν σε νοκ-άουτ παιχνίδια τα τέσσερα εισιτήρια για το παρθενικό final-4, που θα γίνει στο Καρπενήσι το διήμερο 30-31 Μαρτίου.

Οι προημιτελικοί νοκ άουτ αγώνες που θα οδηγήσουν τις νικήτριες ομάδες στο ιστορικό 1ο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών, διεξάγονται σήμερα (7 Μαρτίου).

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα απέναντι σε Εθνικό και ΝΕ Πατρών, αντίστοιχα, ενώ «μάχη» προβλέπεται στο Ηράκλειο, όπου ο ΝΟΠ Ρεθύμνου φιλοξενεί τη Γλυφάδα. 

Στο Μαρούσι, τέλος, αναμετρώνται ο τοπικός Τρίτωνας και ο Νηρέας Χαλανδρίου, που σε λίγο καιρό θα «διασταυρώσουν τα ξίφη» τους στα πλέι-άουτ, με στόχο την παραμονή στην Α1

Οι αναμετρήσεις:

Κολ. Ηρακλείου   17.00     ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  

Κολ. ΝΟΒ, Λαιμός   18.30     ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ                    

Κολ. Εθνικό Πειραιά       19.30     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ                         

Κολ. Αμαρουσίου            21.30     ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ                                                 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.