Γράφουν ιστορία τα κορίτσια του ΟΦΗ

17:00 | 10/12/2023

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, γράφουν ιστορία, στην πρώτη τους συμμετοχή στην Α2 βόλει.

Τα 17χρονα κορίτσια του ΟΦΗ, κέρδισαν και την Ηλιούπολη στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 25-21), πέτυχαν την 3η συνεχόμενη νίκη τους και εδραιώνονται στην 5η θέση και τα ψηλά πατώματα της κατηγορίας, εντυπωσιάζοντας με τον ενθουσιασμό, το ταλέντο τους, αλλά και την ποιότητα τους.

Στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη, το σερβίς των κοριτσιών του ΟΦΗ, κατέστρεψε την υποδοχή του αντιπάλου, ενώ και στο μπλοκ, ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος και πήρε σχετικά εύκολα το "καθαρό" τρίποντο.

Στην λήξη του αγώνα, αθλήτριες τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, πανηγύρισαν τη νέα μεγάλη νίκη (είχαν προηγηθεί εκείνες με Ρέθυμνο και Ιωνικό), σε ένα μαγικό βολεϊκό διήμερο για τον ΟΦΗ στο κλειστό του ΒΑΚ, καθώς είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη των Ανδρών επί του Ηρακλή με 3-0, στην Pre League Ανδρών.

ΟΦΗ-Ηλιούπολη 3-0 (Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-21)

Διαιτητές: Kουνδουράκη, Κανδηλιεράκης. Σημειωτής: Παπαδάκη Αναστασία.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Αντιφυλιώτη, Πρινιωτάκη, Παπουλίδου, Μαριάτου,Αραμπατζή, Φανιουδάκη Ν., Μπελενιώτη, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Παπαδάκη, Βυνιχάκη, Ματαλλιωτάκη, Φανιουδάκη Ελ.

Ηλιούπολη (Βασίλης Αρναούτης): Μαρκάκη, Δούμπα, Κουλοπούλου, Συμεωνίδου, Ευθυμιοπούλου, Χαυτα, Χαραβελούλη, Πασσά, Οικονομοπούλου, Σταμοπούλου, Σακελλαρίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.