Γήπεδο με το όνομα του Τεντόγλου που δήλωσε: «Προτιμούσα μία σεμνή τελετή»

22:38 | 18/08/2021

Ο Δήμος Γρεβενών τίμησε τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μίλτο Τεντόγλου, με εκδήλωση στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης που πλέον πήρε το όνομα του σπουδαίου άλτη.

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για τα Γρεβενά, για όλους τους Γρεβενιώτες, για όλους τους Ελληνες. Υποδεχόμαστε τον Ολυμπιονίκη μας τον Μίλτο Τεντόγλου, γέννημα θρέμμα της πόλης που ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από εδώ. Μας τιμά με την παρουσία του συνέχεια, καθώς η μόνιμη κατοικία του είναι στα Γρεβενά», δήλωσε ο Δήμαχρος των Γρεβενών, Γιώργος Δαμαστάνης, με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου, Δημήτρη Μπόλη να προσθέτει: «Είναι μια μοναδική ημέρα για τα Γρεβενά. Υποδεχόμαστε τον Ολυμπιονίκης μας τον Μίλτο Τεντόγλου. Σπουδαία η επιτυχία του. Στον κλασικό αθλητισμό τέσσερις Έλληνες έχουν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Ανάμεσα τους και ο Τεντόγλου».

«Προτιμούσα μία σεμνή τελετή, δεν το έχω πολύ με όλα αυτά. Ευχαριστώ τον κόσμο που μαζεύτηκε εδώ, είναι υπέροχο. Ευχαριστώ για την τιμή να δώσουν το όνομά μου στο γήπεδο», είπε από την πλευρά του ο Μίλτος Τεντόγλου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.