Grexit: Μένουμε Ελλάδα

23:40 | 05/09/2019

Η Εθνική του Φαν Σιπ ηττήθηκε στην Φινλανδία (1-0) και χάνει το «τρένο» για τα τελικά του Euro 2020.

Ο Φαν Σιπ ξεκίνησε την ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα.  Ο Μπάρκας ήταν κάτω από τα γκολπόστ με τους Τοροσίδη και Σταφυλίδη στα δυο άκρα. Οι δυο στόπερ ήταν οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς. Αμυντικοί χαφ οι Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης και η τριάδα μπροστά είχε τους Βρουσάι, Μασούρα και Κολοβό ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Κουλούρης.

Στο πρώτο μέρος η ελληνική ομάδα πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και δέχθηκε λίγες φάσεις από τους γηπεδούχους. Το θέαμα ήταν μέτριο και με λίγες καλές στιγμές, με τους Φινλανδούς να έχουν ανούσια υπεροχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική είχε την ατυχία να κυνηγά από νωρίς το σκορ. Στο 51' ο Κουρμπέλης ανέτρεψε τον Καμαρά και στο επόμενο λεπτό ο Πούκι από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ.

Ο Φαν Σιπ προχώρησε σε αλλαγές θέλοντας να δώσει πνοή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πήραμε την κατοχή της μπάλας και πιέσαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Η ήττα κρατά την Ελλάδα στους 4 βαθμούς στον όμιλο, ούσα πλέον στο -8 από τη δεύτερη Φινλανδία. Με λίγα λόγια, το έργο της πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Μάρκου Κάνερβα): Χράντετσκι, Ράιταλα, Τόιβιο, Αράγιουρι, Ούρονεν, Λουντ, Σπαρβ, Καμαρά, Σόιρι, Τουόμινεν (87’ Γένσεν), Πούκι (85’ Καργιαλάινεν).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον φαν’τ Σιπ): Μπάρκας, Τοροσίδης (70’ Μπακάκης), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Κολοβός (60’ Πέλκας), Βρουσάι, Μασούρας, Κουλούρης (76’ Παυλίδης).

Η επόμενη αγωνιστική (6η):

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου:
Αρμενία - Βοσνία 19.00
Φινλανδία - Ιταλία 21.45
Ελλάδα - Λιχτενστάιν 21.45

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τη βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.