Γρίφος η ενδεκάδα ενόψει Βόλου

08:45 | 13/02/2022

Το ερωτηματικό με Γκαγέγος και η απουσία του Τσιλιανίδη φέρνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 15:00 τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ» για την 23η αγωνιστική της Super League και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι των πλέι οφ, αλλά και για να μη βάλει κι άλλο... μπελά στο κεφάλι του, ο Βόλος είναι στην 9η θέση και στο -1 από τον Όμιλο.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει αρκετές επιστροφές παικτών, αλλά και προβλήματα που παρουσιάστηκαν μέσα στην εβδομάδα και δημιουργούν ερωτηματικά στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Για τον Φελίπε Γκαγέγος θα ξεκαθαρίσει σήμερα, λίγο πριν από το ματς, αν θα είναι τελικά στην αποστολή. Χθες μπήκε στην 23άδα μετά από δική του επιθυμία και παρά το γεγονός ότι έχει πολλές προπονήσεις λόγω του χτυπήματος στο δάχτυλο του ποδιού του. Φαίνεται, όμως, πως ακόμα κι αν αποφασίσει ο Νιόπλιας να τον συμπεριλάβει στην τελική αποστολή δύσκολα να τον ξεκινήσει.

Στο τέρμα η επιστροφή του Επασί θεωρείται δεδομένη. Δεδομένη είναι και η παρουσία του Μπαλογιάννη στα αριστερά της άμυνας. Αν ο Νιόπλιας ξεκινήσει τον Μαρινάκη στα δεξιά τότε οι Βούρος-Γιαννούλης αναμένεται να είναι τα στόπερ. Εκτός αν ο Μαρινάκης μείνει στον πάγκο, ο Βούρος πάει στα δεξιά και δούμε στόπερ τους Γιαννούλη-Πασαλίδη.

Στον άξονα, αν δεν παίξει ο Γκαγέγος, αναμένεται να δούμε τους Μεγιάδο, Νέιρα και Τοράλ, με τον ντε Γκουζμάν στα δεξιά και τον Λάμπρου στα αριστερά. Εκτός απροόπτου ο Ντουρμισάι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης και ο Φελίπε θα είναι στον πάγκο.

Στις επιλογές του Νιόπλια είναι και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του αγώνα. Με βάση όσα έχει δείξει ο Νιόπλιας, δύσκολα δίνει εξ αρχής φανέλα βασικού στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον 23χρονο χαφ.

Το σίγουρο είναι πως με τις απουσίες Τσιλιανίδη και Καμάου και το ερωτηματικό με τον Γκαγέγος, η ενδεκάδα είναι ένας δυνατός γρίφος. Ο Νιόπλιας έχει καταλήξει στους 11 έχοντας στο μυαλό του το πλάνο νίκης και μένει να δούμε τις επιλογές του πριν από τη σέντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Μπουζούκη η αποστολή

Ο Γκαγέγος ζήτησε να είναι στην αποστολή!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.