ΓΣ Εργοτέλης: «Το κρητικό ποδόσφαιρο έχει λαμπρό μέλλον»

14:14 | 05/05/2019

Με ανακοίνωση του ο ΓΣ Εργοτέλης συνεχάρη τις Μικτές ομάδες του Ηρακλείου και των Χανίων.

Οι «κιτρινόμαυροι», μάλιστα, τονίζουν ότι το κρητικό ποδόσφαιρο έχει λαμπρό μέλλον και οι νεαροί παίκτες του μπορούν να γίνουν σημείο αναφοράς για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Με αφορμή την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων η διοίκηση του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει θερμά όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τους προπονητές για την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Χανίων για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά και στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου για την παρουσία της στον τελικό.

Αμφότερες οι ομάδες απέδειξαν πως το κρητικό ποδόσφαιρο έχει λαμπρό μέλλον και μέσα από δουλειά και προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του νησιού θα αποτελούν σε σύντομο χρονικό διάστημα σημείο αναφοράς για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος καθώς τη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας του Ηρακλείου αποτελούσαν ποδοσφαιριστές των ομάδων υποδομής του, γεγονός που δικαιώνει απόλυτα τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο και τη δουλειά που γίνεται διαχρονικά στα τμήματα της Ακαδημίας του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.