Η άχαρη θέση του ΟΦΗ κι αυτό που πρέπει να δει ο Δέλλας

09:00 | 14/04/2024

Έτσι όπως εξελίχθηκε το χθεσινό ματς ο ΟΦΗ πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε - Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Δεν ήρθε χθες η πολυπόθητη πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ, αλλά όταν η απόδοση σου δεν φτάνει σε υψηλά επίπεδα, μάλλον πρέπει να είσαι ευχαριστημένος που φεύγεις χωρίς να χάσεις.

Ξεκίνησε καλά, έβαλε ένα γκολ που ακυρώθηκε, είχε τη φάση με τον Μπάκιτς και ξαφνικά από μια λάθος μεταβίβαση ήλθε ένα γκολ από το πουθενά για να σου δείξει πως το πρόβλημα με τα στόπερ σου είναι από τα πρώτα που πρέπει να δει ο Δέλλας για τη νέα χρονιά.

Ήλθε το πέναλτυ και το γκολ αλλά και πάλι η ομάδα δεν τσούλαγε για να έλθει και το 2-1, πάλι με αδράνεια σε μια στημένη φάση, με ανύπαρκτο φάουλ εφεύρημα του διαιτητή.

Στο β’ ημίχρονο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι που χτύπησε ο Φωτιάς για να μας θυμίσει ξανά πόσο κακός διαιτητής είναι. Η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μορέιρα, ορισμός του κανονισμού δεν ήλθε ποτέ με τον ανεκδιήγητο διαιτητή να τινάζει τον αγώνα στον αέρα. Τελικά ήλθε το δεύτερο γκολ του Μπάκιτς για να αποκαταστήσει την τάξη και να φύγει ο ΟΦΗ με το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο τέλος της ημέρας μπορεί να μην προέκυψε το διπλό, αλλά το σημαντικό είναι πως δεν έχασες σε μια μέρα που δεν ήσουν καλός και αυτό που κρατάμε είναι πως για τον ΟΦΗ είναι άχαρο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση - το 'πε κι ο Μπάκιτς - αλλά ας όψεται η εγκληματική διαχείριση όλης της χρονιάς.

Πάμε τώρα στον αγώνα με το Βόλο να κερδίσουμε και να διασκεδάσουμε τις κακές εντυπώσεις από την ήττα που υπέστη ο ΟΦΗ πριν μερικές εβδομάδες στο Πανθεσσαλικό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.