Η αδιαθεσία του Ζλατιλίδη και οι δηλώσεις μετά τον αγώνα

09:42 | 01/02/2020

Τι δήλωσαν παίκτες και προπονητές μετά την αναμέτρηση ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο ΒΑΚ με 0-3 από τον Ολυμπιακό με τον βοηθό του Δημήτρη Ζλατιλίδη, Ανέστης Γιαννακόπουλος να βρίσκεται στην συνέντευξη τύπου λόγω μιας αδιαθεσίας του Α' προπονητή της ομάδας

Αναλυτικά οι δηλώσεις προπονητών και παικτών:

  • Ανέστης Γιαννακόπουλος (βοηθός προπονητή ΟΦΗ):

«Η απόδοση ήταν μέτρια απο την πλευρά μας. Η εικόνα του Ολυμπιακού επίσης δεν μας επέτρεψε να κάνουμε πολλά πράγματα. Μας πίεσε πολύ στο σερβίς με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εκδηλώσουμε επιθέσεις σε ένα πολύ καλά οργανωμένο μπλόκ. Είχαμε και προβλήματα στην υποδοχή. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

  • Γιάννης Ρουμελιωτάκης (Ακραίος ΟΦΗ):

«Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά. Αυτό φαίνεται απο την αγωνιστικότητα που δείχνει στο γήπεδο. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας, ομολογώ ότι ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε περιθώρια. Είχε πολύ οργανωμένο το μπλόκ του. Κάναμε μια προσπάθεια στο δεύτερο σετ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, πάνω απο όλα να έχουμε την υγειά μας».

  • Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ (προπονητής του Ολυμπιακού):

«Πριν το παιχνίδι ξέραμε ότι μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ έχει καλούς παίκτες. Παίξαμε όμως πολύ συγκεντρωμένα και κάναμε ένα καλό παιχνίδι.Είναι πολύ σημαντικό για τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε».

  • Δημήτρης Ριζόπουλος (Ακραίος Ολυμπιακού):

«Πιάσαμε μια υψηλή απόδοση. Είχαμε συγκέντρωση απο την αρχή μέχρι το τέλος και δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν έβγαλε αντίδραση ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.