Η ΑΕΚ διαψεύδει τη δήλωση του προπονητή της Εθνικής Σερβίας, για επέμβαση του Γκατσίνοβιτς

16:25 | 12/06/2023

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τέθηκε εκτός αποστολής της Εθνικής Σερβίας, για τα προσεχή ματς της ομάδας και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ανέφερε ότι ο παίκτης της ΑΕΚ θα προχωρήσει σε επέμβαση στην βουβωνική χώρα.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση. Σύμφωνα με την ενημέρωση των “κιτρινόμαυρων”, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν έκανε ούτε έχει προγραμματίσει κάποια επέμβαση. Όπως αναφέρεται, η δήλωση Στοΐκοβιτς πιθανότατα είναι αποτέλεσμα κάποια παρερμηνείας των όσων είπε ο Γκατσίνοβιτς στους ανθρώπους της εθνικής του ομάδας.

Η πραγματικότητα είναι πως λόγω της επέμβασης που είχε κάνει ο Γκατσίνοβιτς στο τέλος του 2022 και με δεδομένη τη μεγάλη επιβάρυνση που είχε μέχρι το τέλος της σεζόν, χρειάζεται να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης μέχρι να επιστρέψει η ΑΕΚ στις υποχρεώσεις της.

Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε να αποδεσμευθεί από την εθνική ομάδα καθώς δεν πρέπει σε αυτό το διάστημα να πιεστεί. Ο Γκατσίνοβιτς -πιθανότατα- αναφέρθηκε στην επέμβαση που ήδη είχε κάνει στην βουβωνική χώρα και παρερμηνεύθηκε από τον Σέρβο προπονητή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.