Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στον Γιαννούλη

18:32 | 19/01/2024

Η ΑΕΚ είναι στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ, με ορίζοντα το καλοκαίρι, έχοντας βάλει τον Δημήτρη Γιαννούλη στην κορυφή της λίστας.

Οι Μοχαμάντι, Χατζισαφί αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι και η ΑΕΚ ψάχνει ήδη στην αγορά να βρει αντικαταστάτες. Η βασική επιλογή της είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, γιατί και η Ένωση θέλει να τονώσει το ελληνικό της στοιχείο.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Νόριτς. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές και οι προθέσεις της αγγλικής ομάδας για την ανανέωση του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να προλάβουν τον ανταγωνισμό καθώς γνωρίζουν πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ο Γιαννούλης κάνει γκελ σε πολλές ομάδες ενώ και ο ίδιος προτιμά να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αγγλία. Ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ άνοιξε τον δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιαννούλη.

Θέλησε να μάθει τις προθέσεις του ενώ έχει μεταφέρει και την πρόταση της ΑΕΚ, που λέγεται πως είναι για συμβόλαιο 3 χρόνων με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν στην Αγγλία, όσοι έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση.

Πηγή: sportday.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.