H AEK συνέτριψε την ΑΕΛ - τα γκολ του αγώνα

17:04 | 22/11/2020

Έπειτα από ένα εντυπωσιακό - από πλευράς γκολ - στο β' ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε με 4-1 της ΑΕΛ στη Ριζούπολη

Έπειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο στον κακό αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης, στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν με την ΑΕΚ να επικρατεί με 4-1 της ΑΕΛ. Στο 55', οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε μια εξαιρετική έμπνευση του Μαχαίρα, ο οποίος κατέβασε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι. Όμως, η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 67' με τον Σπαρβ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έπιασε ένα φανταστικό σουτ, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην συνέχεια έσκασε μέσα στο τέρμα του Τσιντώτα.

Η ΑΕΚ πήρε εκ νέου τα ηνία στο σκορ πολύ γρήγορα, καθώς μετά από λάθος του Μούζεκ, ο Μάνταλος βρήκε τον Καρίμ, ο οποίος σκόραρε. Στο 79, ο Σιμόες επέστρεψε στη δράση και κλείδωσε τη νίκη της ΑΕΚ με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή ενώ στο 89΄ σκόραρε ο Γαλανόπουλος για να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Λόπες (66' Ινσούα), Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες, Σάκχοφ (81' Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Αλμπάνης, Μαχαίρας (67' Λιβάια), Ολιβέιρα (60' Ανσαριφάρντ, 82' Τάνκοβιτς)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Φίλιπ, Μούζεκ (78' Τρούγιτς), Μιχαήλ, Ηλιάδης, Μπέρτος (86' Μπέρτος), Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (46' Τόρζε), Σπαρβ, Πλατέλλας (86' Γιουνές), Ντουρμισάι

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.