Η ΑΕΛ αποχώρησε από την κλήρωση των πλέι οφ, προσφεύγει στο διαιτητικό δικαστήριο

19:00 | 19/03/2024

Από το προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Τρίτης (19/03) ΔΣ και την κλήρωση των playoffs και playouts της Super League 2 αποχώρησε η ΑΕΛ.

Η θεσσαλική ομάδα άφησε για ακόμα μια φορά αιχμές για τη συμμετοχή των Β' ομάδων, εν προκειμένω της ΑΕΚ, στη διαδικασία των playoffs, κάνοντας λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο, προκειμένου να δικαιωθεί το αίτημά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Η συμμετοχή Β’ ομάδας στα play offs αποτελεί προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος

Η ΠΑΕ ΑΕΛ βάσει του κανονισμού και της προκήρυξης της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, για την Super League 2, συνεχίζει να πιστεύει ότι οι ομάδες Β’ και ανεξάρτητα από τη βαθμολογική τους κατάταξη, δεν μπορούν να αγωνίζονται με βαθμολογικό ενδιαφέρον στους αγώνες των play offs, καθώς οι αγώνες αυτοί θα καθορίσουν και την τελική έκβαση του πρωταθλήματος και των ομάδων που θα ανέλθουν στην μεγάλη κατηγορία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ άμεσα προσφεύγει νομικά για να δικαιωθεί, καθώς η ερμηνεία του εγκεκριμένου απαρχής κανονισμού δεν δεσμεύεται από τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της SL2.

Είναι προφανές ότι κάποιοι ερμηνεύουν για ευνόητους λόγους εκτός νομικού πλαισίου και εκτός λογικής γενικότερα.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στα δίκαια αιτήματά μας και θα αναμένουμε με απόλυτο σεβασμό την τελεσίδικη απόφαση της δικαιοσύνης.

Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που η ΑΕΛ δικαιωθεί στην προσφυγή της στο διαιτητικό, η σημερινή κλήρωση από τη διοργανώτρια των αγώνων play offs και play out, καθίσταται άκυρη.

Παρότι με σεβασμό το αναφέραμε σε όλους τους συναδέλφους του διοικητικού συμβουλίου, εκείνοι επέλεξαν την άμεση διενέργεια της κλήρωσης.

Η απόφασή τους είναι σεβαστή ανεξαρτήτου αποτελέσματος και η κάθε πλευρά αναλαμβάνει τις ευθύνες της".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.