Η Άιντραχτ στο «Γεντί Κουλέ»

SMS
08:50 | 08/01/2020

Ο άνθρωπος που οργανώνει το πλάνο του γερμανικού συλλόγου είδε το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο διάστημα το «Γεντί Κουλέ» φιλοξενεί αρκετές υψηλές παρουσίες και το βράδυ της Τρίτης (07/01) υποδέχτηκε ακόμη μία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, την αναμέτρηση της ομάδας του Σίμου με τον «δικέφαλο» παρακολούθησε ο Μπιενβενίδο «Μπεν» Μανγκά.

Πρόκειται για έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή από την Ισημερινή Γουϊνέα, ο οποίος είναι πλέον σκάουτερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (φωτό), αλλά και εκείνος που ουσιαστικά επιλέγει και διαμορφώνει το ρόστερ της.

Δουλεύει στο γερμανικό σύλλογο από το 2016 και μέσα στο 2019 οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2023. Ο Μανγκά θεωρείται ιδιαίτερα ικανός και κατά διαστήματα αρκετές ομάδες έχουν προσπαθήσει να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Αφρικανός έφτασε στο Ηράκλειο ανήμερα του αγώνα, ενώ αποχώρησε από το γήπεδο λίγο πριν από το φινάλε του.

Δεν έχει προς το παρόν διαρρεύσει το όνομα ή τα ονόματα των παικτών που ήρθε να τσεκάρει, αν και βάσει εικόνας, οι φιλοξενούμενοι είχαν παίκτες που θα του έκαναν το «κλικ», με τους Μίσιτς και Γιαννούλη να πραγματοποιούν σπουδαίο παιχνίδι.

Μπορεί, τώρα, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να κινήθηκαν στα «ρηχά», ωστόσο υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι διαθέτουν την ποιότητα για να κινήσουν το ενδιαφέρον του Μανγκά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ψύχραιμη αντίδραση του Σίμου

Η αποθέωση του κόσμου στο φινάλε

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3: Δείτε τα highlights του αγώνα

Το ευχαριστώ του Σίμου και η στήριξη στο ρόστερ

Πλήγμα με Σακόρ

ΟΦΗ με χιόνια και με κρύο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.