«Η ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ είναι απο τα πιο ζωντανά κύτταρα του Ερασιτέχνη»

13:15 | 04/07/2023

Tι είπε ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Δημήτρης Αποστολάκης

"Η ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ, που μετράει περίπου 400 παιδιά, είναι ένα απο τα πιο ζωντανά κύτταρα, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ" ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Δημήτρης Αποστολάκης, ο οποίος παρέστη στην τελετή λήξης της σεζόν, που έκανε η ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ, στα γήπεδα της Εφόδου. "Ευχαριστούμε σαν διοίκηση τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Εμείς απο την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα παιδιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές, για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του μπάσκετ και θέλουμε αυτή η δουλειά να γίνεται ακόμα καλύτερη χρόνο, με το χρόνο", ανέφερε ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο οποίος μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Μαρία Παπουτσάκη εκπροσώπησε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην γιορτή της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου.

giortibasket-4.jpg#asset:457899


Την γιορτή της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ, τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, οι οποίοι στις αναφορές τους, στάθηκαν στο σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό έργο που προσφέρει, η ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ.

Στο περιθώριο της όμορφης εκδήλωσης, έγινε ενημέρωση για το Sumper Camp που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Τα γήπεδα της Εφόδου, γέμισαν παιδικές φωνές, τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ, έγιναν οι απονομές για το τουρνουά Νίκος Γαλυφιανάκης, ενώ μετά το τέλος οι συμμετέχοντες γονείς και παιδιά, απόλαυσαν τον μπουφέ που είχε στηθεί με σουβλάκια και άλλα εδέσματα και ανανέωσαν το ραντεβού τους, για του χρόνου!

giortibasket-1.jpg#asset:457900

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.