Η αναβάθμιση του ΟΦΗ με Σενγκέλια

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ «ψώνισε» παίκτη που ξέρει, δεν χρειάζεται προσαρμογή και έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά.

Ο Λεβάν Σενγκέλια είναι ο ορισμός του εξτρέμ. Είναι και ο ορισμός του μπακ χαφ, να παίζει δηλαδή όλη τη γραμμή, τον είδαμε σε τέτοιο ρόλο στο ματς της Γεωργίας με την Ελλάδα. Ο Λεβάν Σενγκέλια είναι μία ποιοτική αναβάθμιση του ΟΦΗ στα «φτερά» της επίθεσης και οι λόγοι είναι απλοί και συνάμα ξεκάθαροι:

1. Ξέρει από Ελλάδα. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έχει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος από τη θητεία του στον Παναιτωλικό και δεν χρειάζεται χρόνο προσαμοργής.

2. Ο Σενγκέλια πηγαίνει στον ΟΦΗ και για την προσωπική του αναβάθμιση. Για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Στον Παναιτωλικό ήταν ξεκάθαρη η ποιότητά του, ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Στον ΟΦΗ ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και οι απαιτήσεις και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να πετύχει.

3. Μιας και είπαμε για ανταγωνισμό, θα βάλει λίγο στον Ριέρα μπας και πάρει τα πάνω του και αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Ο ΟΦΗ έχει δύο πολύ καλούς παίκτες στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και μένει αυτό να φανεί στο γήπεδο.

4. Ο Γεωργιανός ήταν προσωπική επιλογή του Δέλλα και από τη στιγμή που ο δρόμος άνοιξε για την απόκτησή του προφανώς και θα έδινε το «οκ». Ο ΟΦΗ αποκτά ακόμα ένα ποδοσφαιριστή που ο προπονητής του τον γνωρίζει εν δράσει κι όχι μέσω βίντεο κι αυτό πάντοτε είναι σημαντικό.

5. Εν κατακλείδι, ο ΟΦΗ παίρνει έναν ντελικάτο ποδοσφαιριστή, με δημιουργία και εκτέλεση, με την ικανότητα να παίξει ακόμα και «10άρι» αν χρειαστεί. Παίρνει ποδοσφαιριστή που θα τον βοηθήσει στο τελευταίο τρίτο, εκεί που ο Δέλλας έβλεπε ότι η ομάδα του χρειαζόταν και την προσωπική ποιότητα για να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες. Ο Λεβάν Σενγκέλια είναι ποδοσφαιριστής που έχει κίνητρο, σε πολύ καλή ηλικία και με την εμπειρία που γεμίζει το βιογραφικό του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.