Η αναδιάρθρωση και η απαραίτητη διευκρίνηση

SMS
15:57 | 19/08/2020

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει η αναδιάρθρωση σε Superleague 2 και Football League όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν με αυτή τη μορφή οι δύο κατηγορίες

Στη σημερινή (19/8) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ υπερψηφίστηκε η αναδιάρθρωση της Super League 2 και της Football League με 18 και 16 ομάδες αντίστοιχα για την σεζόν 2020-21.

Σύμφωνα με αυτήν, όπως τονίσαμε, προβιβάζονται οκτώ ομάδες από τη Fοοtbal League στη Super League 2, με την πρόταση να συγκεντρώνει 13 ψήφους υπέρ, δυο κατά και ένα λευκό. Τα δυο όχι ανήκαν στους Λεωνίδα Μπουτσικάρη και Τάκη Αγραφιώτη, το λευκό στον Μάκη Γκαγκάτση, ενώ απών ήταν ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Επίσης, με 13 ψήφους υπερ, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να σταλθεί επιστολή στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε εκείνος να αποφασίσει την κατάργηση της Football League.

Έτσι, παραμένει ακόμα ανοικτή η κατάργηση της κατηγορίας και σε μια τέτοια περίπτωση οι ομάδες θα χωριστούν σε δυο ομίλους στη Super League 2. Μια απαραίτητη διευκρίνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Έτσι θα γίνει η Super League 2 και η Football League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.