Η Αναγέννηση αντεπιτίθεται...

SMS

Πρώτο παιχνίδι στην φυσική της έδρα, πρώτη νίκη για την ομάδα της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου

Η πρώτη νίκη για την Αναγέννηση, στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, είναι γεγονός. Οι συγκυρίες, οι αλλαγές στις έδρες και κάποιες λεπτομέρειες στα μέχρι τώρα παιχνίδια της, ήταν η αιτία για την ''καθυστερημένη'' πρώτη νίκη της ομάδας του Μύρωνα Παπαδάκη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, αυτή συνδυάστηκε με την παρθενική εμφάνιση μπροστά στο κοινό της, στην φυσική της έδρα, η οποία θυμίζω δεν διαθέτει παρκέ αλλά πλαστικό.

Περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου για να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη των «πράσινων» στο πρωτάθλημα απέναντι στον ισχυρό ΟΑΧ (71-58). 

Μια νέα ομάδα στο πρωτάθλημα, με φιλοδοξίες και έναν πρόεδρο που έχει όραμα για το μπασκετικό καμάρι της περιοχής. Ο Μανώλης Μαραγκάκης έχει μεράκι για το άθλημα, πανευτυχής μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα των Χανίων, έκανε τραπέζι σε παίκτες και προπονητές, στο πλαίσιο του γενικού πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στο σωματείο.

Στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα, είναι σίγουρο ότι η Αναγέννηση θα παίξει ρόλο ρυθμιστή, ίσως αποτελέσει και την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, με όπλο - πλέον - την επιστροφή της στο ''σπίτι''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Εργοτέλης - τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.