Η Αναγέννηση ευχαρίστησε τον Δήμο Ιεράπετρας

19:23 | 16/04/2021

Για τη στήριξη του στην ομάδα.

Η Αναγέννηση με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον Δήμο Ιεράπετρας, ο οποίος βοηθάει έμπρακτα τον σύλλογο στην προσπάθεια του στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά: "Σύσσωμο το σωματείο της Αναγέννησης , πρόεδρος, ΔΣ, παίκτες, προπονητές και τεχνικό team, ευχαριστούν τον Δήμο Ιεράπετρας για την στήριξη ως προς το σωματείο μας , στην προσπάθεια που κάνει στη Γ΄Εθνική .

Πριν το πρώτο ματς των Λιονταριών στην Γ΄Εθνική , στην έναρξη ξανά του πρωταθλήματος , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και προσωπικά τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και την αντιδήμαρχο κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους, για την συνεπή και οργανωμένη στήριξη προς το σωματείο μας . Μια διαχρονική σχέση αμοιβαίου σεβασμού, μια διαχρονική σχέση εκτίμησης , έρχεται να επισφραγίσει την διαχρονική στήριξη που έχουμε από το Δήμο μας , χρόνια τώρα.

Φέτος, παρά τις δύσκολες στιγμές και συγκυρίες για όλους μας, η Δημοτική Αρχή παραμένει στυλοβάτης στην προσπάθεια μας στην κατηγορία της Γ΄Εθνικής και πάντα πρόθυμη να υλοποιήσει τα αιτήματά μας . Να συμβάλλει και ο Δήμος , στην πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από μέρους μας. Τον ευχαριστούμε διπλά , γιατί προέχει η υγεία όχι μόνο των αθλητών μας, αλλά και όλων των συμπολιτών μας.

Ο Δήμος μας και η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό, κοντά σε όλα τα σωματεία και για αυτό η πόλη μας έχει να περηφανεύεται για τις αθλητικές της επιτυχίες και για τα σωματεία της, σε όλες τις κατηγορίες που συμμετέχουν.

κ. Καλαντζάκη, κ. Χατζημαρκάκη θερμά ευχαριστώ. Συνεχίστε με όρεξη και μεράκι το δύσκολο έργο σας. Σας ευχαριστούμε θερμά. Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.