Η Αναγέννηση ήρθε για να μείνει

SMS

Ιστορικό ματς στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο του Αρκαλοχωρίου, η Αναγέννηση δείχνει ικανή για μια καλή πορεία στην Γ' Εθνική

Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, απο εκεί που σταμάτησε, πέρυσι στην ΕΚΑΣΚ. Η ομάδα του Μύρωνα Παπαδάκη επικράτησε με 80-70 του Πορφύρα, στο πρώτο ματς της στις Εθνικές κατηγορίες.

Κατάμεστο και με μπόλικη θετική ενέργεια το κλειστό στο Αρκαλοχώρι, οι φίλοι της ομάδας και κάτοικοι της περιοχής ''έσπρωξαν'' την ομάδα για την πρώτη της νίκης, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 80-70.

Με ποιοτικές προσθήκες το καλοκαίρι, με τον βασικό κορμό να παραμένει, η Αναγέννηση έχει φιλοδοξίες για την χρονιά στη Γ' Εθνική. Ένας από τους νεοφερμένους, παίκτης - πολυτέλεια για την κατηγορία - ο Κουρέπης, ήταν εκείνος που ξεχώρισε. Κριθινάκης και Μαραγκάκης με 6 τρίποντα συνολικά αποτελούν την σταθερή αξία ενώ και ο Ραζής ήταν στους διακριθέντες.

Την επόμενη αγωνιστική, η Αναγέννηση παίζει απέναντι στα Μελίσσια, στο πρώτο εκτός έδρας ματς καθώς στην πρεμιέρα της κατηγορίας δεν αγωνίστηκε. Ένα ακόμα κρας-τεστ για μια ομάδα που ''χτίστηκε'' για κάτι παραπάνω από την παραμονή της στην κατηγορία, λένε όσοι γνωρίζουν την κατηγορία. Ένα γκρουπ που έχει καλό ρόστερ, αρκετό ενθουσιασμό και όρεξη, αυτό που μένει είναι να υπάρχει υγεία και το ίδιο κλίμα ακόμα και στις ήττες που θα έρθουν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.