Η Αναγέννηση και η διπλή βράβευση στο κλειστό

SMS
10:41 | 24/01/2023

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τα Μελίσσια, η ομάδα της Αναγέννησης βράβευσε τους Χανιαλάκη - Κατσαπρακάκη για την βοήθεια τους στο σύλλογο

Δυο ανθρώπους που έχουν βοηθήσει την ομάδα από διαφορετικό πόστο, τίμησε στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τα Μελίσσια, η Αναγέννηση.

Συγκεκριμένα η ομάδα τους Αρκαλοχωρίου έδειξε την ευγνωμοσύνη στο πρώην πρόεδρο του συλλόγου ΟΦΑ, Νικο Χανιαλάκη, ο οποίος για 3 θητείες βρέθηκε στο θώκο της ιεραρχίας. ''Σε όλα τα χρόνια της θητείας του ο Νικος Χανιαλάκης θέλησε να φέρει τα παιδιά στο γήπεδο και να εντάξει τη νεα γενιά της περιοχής στον αθλητισμό'' αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, την τιμητική πλακέτα στον Νικο Χανιαλακη έδωσε ο Βουλευτής Ηρακλείου, Μαξιμος Σενετάκης.

Επίσης, εκτός όμως από τους ανθρώπους που έκαναν έργο στο ΔΣ της ομάδας, υπάρχουν και αυτοί που στηρίζουν έμπρακτα την @anagennisibc στην πορεία της στις Εθνικές κατηγορίες. Έτσι, η Αναγέννηση θέλοντας να δείξει την εκτίμηση της στον Γιώργο Κατσαπρακάκη, που είναι ένας απο αυτούς, τιμητική πλακέτα του απένειμε ο Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.