Ο απαραίτητος Κώστας Γιαννούλης

SMS
08:38 | 23/03/2019

Ο Κώστας Γιαννούλης μεταφέρθηκε… υποχρεωτικά στο κέντρο της άμυνας και τα πηγαίνει περίφημα, όντας εκ των κορυφαίων.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Ιανουάριο τον Κώστα Γιαννούλη για να προσφέρει με την «παραστάσεις» του και την ποιότητα του. Ο 32χρονος παίκτης έχει πραγματοποιήσει ορισμένες θετικές εμφανίσεις και αποτελεί μια βασική μονάδα των «ασπρόμαυρων».

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, βέβαια, ο Γιαννούλης άλλαξε αναγκαστικά θέση και δείχνει να του ταιριάζει καλύτερα ο νέος του ρόλος. Λόγω, έτσι, των πολλών απουσιών, από το αριστερό άκρο της άμυνας, τοποθετήθηκε στα στόπερ, καθώς οι επιλογές είχαν στερέψει και η παρουσία του κόντρα σε Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακό ήταν άκρως ικανοποιητική.

Το συγκρότημα του Χάιμε Βέρα δεν δέχτηκε γκολ, εξάλλου, σ’ αυτά τα ματς (έχει κρατήσει το μηδέν στην  άμυνα σε τρία συνεχόμενα) και ο Κατερινιώτης άσος του ΟΦΗ έχει αποδώσει αρκετά καλά.

Με την εμπειρία του έχει αρκετά σωστές τοποθετήσεις, ενώ σίγουρα βοηθάει και την ομάδα να «χτίσει» από τα μετόπισθεν το παιχνίδι της. Εμπνέει σιγουριά και, βέβαια, ο Χιλιανός τεχνικός θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά για να τον γυρίσει ξανά στη φυσική του θέση.  

Ο Γιαννούλης γενικότερα διαθέτει τον χαρακτήρα και την στόφα να βγει μπροστά και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του, καθώς ποτέ δε… μασάει τα λόγια του. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, δεν ήταν τα επιθυμητά μέχρι τώρα, όμως υπάρχουν ακόμη περιθώρια και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών στις τελικές «μάχες» του ΟΦΗ για την παραμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το άρθρο που ξεκαθαρίζει το τοπίο για το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.