Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΚ για το οριστικό «αντίο»

14:25 | 02/06/2020

Τι αναφέρει η επίσημη αναφορά της Ένωσης της Κρήτης και το ''ευχαριστώ'' στις Μινωϊκές γραμμές

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΚ:

Με την απόφαση της ΕΟΠΕ της 25ης Μαίου, δόθηκε οριστικά τέρμα στην αγωνιστική δράση των Εθνικών κατηγοριών στις οποίες η Περιφέρεια μας συμμετείχε με 5 ομάδες. Όλες οι ομάδες που μας εκπροσώπησαν, απέδειξαν τις δυνατότητες και τις αρετές τους εντός των αγωνιστικών χώρων και κατάφεραν να διατηρηθούν στην κατηγορία όπου αγωνίστηκαν.

Στο ταξίδι τους αυτό, είχαν δίπλα τους, στήριγμα γερό την ακτοπλοϊκή εταιρεία MINOAN LINES, που με μεγάλη ευαισθησία χορήγησε τις μετακινήσεις τους με τα πολυτελή πλοία της από και προς των Πειραιά, για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αν και η χρονιά διακόπηκε πριν την κανονική λήξη της και δεν ολοκληρώθηκε, λόγω της πανδημίας που προέκυψε, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Minoan Lines για την μεγάλη προσφορά της στην προσπάθεια των Κρητικών Σωματείων βόλεϊ που αγωνίστηκαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών της ΕΟΠΕ, ελαφρύνοντας τα μέσω αυτής της χορηγίας από ένα δυσβάσταχτο για αυτά οικονομικό βάρος.

Ελπίζουμε η άριστη συνεργασία μας να συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο η οποία λόγω της κατάστασης που όλοι βιώνουμε λόγω του covid 19, αν και ευχόμαστε να ξεκινήσει κανονικά και χωρίς προβλήματα γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη περίοδος για όλα τα σωματεία όλων των αθλημάτων έως ότου μπορέσουν να μπουν όλα σε μια κανονικότητα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.