Η ανακοίνωση του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για την γιορτή στο Karteros Sports Center

21:50 | 01/08/2022

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» μετά από 2 χρόνια επανήλθε σε μαζικές εκδηλώσεις με την μεγάλη καλοκαιρινή του γιορτή για το κλείσιμο της φετινής τενιστικής σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ:

Με την συμμετοχή πολλών παιδιών της ακαδημίας του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α, η προπονητική ομάδα του τμήματος με την αρωγή του Δ.Σ. και σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού και το Ε.Α.Κ.Η. οργάνωσε μια φαντασμαγορική γιορτή στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center.

Παιχνίδια με άμμο, νερό και πολύ δημιουργικότητα πρόσφεραν την δυνατότητα σε μικρά και μεγάλα παιδιά του τμήματος τένις να ξεφαντώσουν με την ψυχή τους για περίπου 2 ώρες.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ να παραμένει ένα πολύ σημαντικό αθλητικό σχολείο της πόλης και δεν παρέλειψε για μια ακόμα φορά να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα του συλλόγου στο δύσκολο ζήτημα μετακίνησης των γηπέδων του. Επίσης υποσχέθηκε την κατασκευή γηπέδων squash στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center.

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του κ. Νίκου Νταμπακάκη, ο οποίος ως Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Η και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2023, παρείχε ότι χρειάστηκε για την τέλεση της γιορτής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Δελάκης, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Αυγενάκη και το Ε.Α.Κ.Η μέσω του κ. Νταμπακάκη για την στήριξη, επαίνεσε τον τεχνικό διευθυντή κ. Μάνολη Δολιανίτη και τους προπονητές για την άρτια διοργάνωση της γιορτής και παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο σύλλογος θα έχει νέα γήπεδα.

Από το Δ.Σ έδωσαν το παρόν στην γιορτή και ευχήθηκαν στα παιδιά, ο κ. Στέφανος Περδικογιάννης , Γενικός Γραμματέας και Έφορος Τένις, ο κ. Μιχάλης Βασιλάκης, Έφορος Squash και ο κ. Γιάννης Πετράκης, Έφορος ηλεκτρονικών μέσων

Μετά το τέλος της γιορτής απονεμήθηκαν διπλώματα για όλα τα παιδιά και προπονητές και παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.