Η αναμονή για Τοράλ και η αισιοδοξία

ΟΦΗ

Πώς έχει η κατάσταση με τον Ισπανό χαφ και γιατί δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία.

Η περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου είναι αυτή που απασχολεί την επικαιρότητα του ΟΦΗ (μαζί με του Τοράρινσον που είναι πάνω-κάτω ίδιες περιπτώσεις ειδικά όσον αφορά στο βαθμό δυσκολίας), αλλά σημαντική εξίσου είναι και του Γιον Τοράλ.

Οπως έχουμε γράψει, οι συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Ισπανό χαφ είναι σε πολύ καλό δρόμο και επί της ουσίας είναι στο χέρι του παίκτη να πει το «ναι» και να επικυρωθεί η συμφωνία.

Η αλήθεια είναι ότι στο θέμα παρουσιάζεται μία σχετική καθυστέρηση, όχι όμως ίδια με αυτή του Βούρου. Δεν είναι, δηλαδή, ανησυχητική επειδή υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά γιατί ο Τοράλ προτού απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης θέλει να εξετάσει οτιδήποτε προκύψει που ενδέχεται να είναι ελκυστικό.

Ο παίκτης, αλλά και η οικογένειά του (σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις) περνούν μία χαρά στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Ο Τοράλ ουδέποτε είχε παράπονο από τον ΟΦΗ και προφανώς τον έχει ως προτεραιότητα, αλλά προφανώς δεν κλείνει τις πόρτες σε μία ενδεχόμενη πρόταση από άλλη ομάδα που θα έχει ένα «πακέτο» που θα τον ικανοποιήσει και θα του δώσει ένα διαφορετικό κίνητρο.

Ο ΟΦΗ εξακολουθεί και έχει το προβάδισμα και η συγκεκριμένη υπόθεση είναι σαφώς πιο εύκολη από αυτές των Βούρου και Τοράρινσον. Στον Όμιλο έχουν κάνει αυτό που πρέπει για να κρατήσουν τον Ισπανό, υπάρχει αισιοδοξία για «λευκό καπνό» και πλέον το... μπαλάκι έχει πάει στα χέρια του για να μπει ένα οριστικό τέλος, είτε αυτό θα είναι θετικό είτε αρνητικό. Το ότι η ανανέωση του συμβολαίου του είναι σε καλό δρόμο είναι δεδομένο. Το ότι ακόμα, όμως, δεν έχει κλείσει το θέμα, επίσης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.