Η ανετοιμότητα του κολυμβητηρίου ματαίωσε το Πανελλήνιο εφήβων

SMS
11:07 | 23/01/2020

Ματαιώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Ηράκλειο

Τα επισημαίνουμε τακτικά, τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο κολυμβητήριο του Λίντο. Γίνονται προσπάθειες όμως από ότι φαίνεται αυτές δεν είναι ικανές να κρατήσουν σε καλή κατάσταση το κολυμβητήριο.

Τεράστιο θέμα δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες στην Κολυμβητική Ομοσπονδία, που αναγκάστηκε να ματαιώσει τους αγώνες στο Πρωτάθλημα των Εφήβων που επρόκειτο να γίνουν στο Κολυμβητήριο του Ηρακλείου της Κρήτης, με τη συμμετοχή ομάδων από τη Μεγαλόνησο.

Στις 20 Ιανουαρίου, ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων, το Κολυμβητήριο δήλωσε αδυναμία για την διεξαγωγή τους, λόγω έλλειψης προσωπικού και προβλήματος του μηχανοστασίου. Μάλιστα, για τα προβλήματα στο μηχανοστάσιο έχει ενημερωθεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σημειώνεται ότι η επιστολή αυτή ήρθε στις 20 του μήνα στην Κολυμβητική Ομοσπονδία και δημιουργεί τεράστια προβλήματα και έχει μεγάλη βαρύτητα, καθώς το Ηράκλειο είναι η γενέτειρα του Υπουργού Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη.

Η ΚΟΕ θα δηλώσει εκ νέου ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των αγώνων με τις ομάδες της Κρήτης, με τοποθεσία την Αθήνα, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν οικονομικά οι ομάδες παρά πολύ.

πηγή: pisina.net

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.