Η αντίδραση της κόρης του Μαραντόνα μετά το ηχητικό ντοκουμέντο

11:10 | 02/02/2021

Σάλο προκάλεσαν οι συζητήσεις του προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, με την ψυχολόγο Αγουστίνα Κοσάκοβ και με στενό του συνεργάτη λίγες ώρες πριν ο Ντιέγκο αφήσει την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ηχητικά ντοκουμέντα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Infobae», ο Λούκε, οδηγώντας προς το σπίτι του Ντιέγκο Μαραντόνα, ενημερωνόταν από την ψυχολόγο για την προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή το πρωί της 25ης Νοεμβρίου.

«Είμαι στην εθνική οδό, φαίνεται ότι είναι νεκρός. Φαίνεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Θα πεθάνει ο χοντρός. Πηγαίνω προς τα εκεί», ακούγεται να λέει, δίχως ίχνος συναισθήματος, ο στενός φίλος και συνεργάτης του Πίμπε Ντε Όρο.

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε τον αποτροπιασμό της για το συμβάν.

«Μόλις άκουσα τα ηχητικά ντοκουμέντα ανάμεσα στον Λούκε και την ψυχίατρο και έκανα εμετό. Το μόνο που ζητάω από τον Θεό είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει», ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον δικηγόρο του πατέρα της, Ματίας Μόρλα, που φέρεται να σύστησε τον Λούκε στον Μαραντόνα: «Ας μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος που σύστησε τον Λούκε στον πατέρα μου και του έδινε μισθό ήταν ο Ματίας Μόρλα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.