Η «αντίδραση» του ΟΦΗ και η «δικαίωση» του Μαρτίνς

ΟΦΗ

Ο Όμιλος καλείται σήμερα (17.15) να σταθεί στο… ύψος των περιστάσεων απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η 21η αγωνιστική της Super League 1 επιφυλάσσει πολύ δύσκολη αποστολή για τον ΟΦΗ. Ο Όμιλος φιλοξενείται στο «Καραϊσκάκης» από τον πρωτοπόρο, που προχωράει άνετα στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» θα βρουν απέναντι τους την κατά τεκμήριο πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας, η οποία διαθέτει ένα πανίσχυρο σύνολο και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, που έχει να κερδίσει ακριβώς ένα μήνα και απέχει από τις επιτυχίες για συνολικά εφτά συνεχόμενες επίσημες αναμετρήσεις, καλείται ν’ ανταποκριθεί σ’ ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και εντάσεων.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος πρέπει να βγάλει «αντίδραση», έπειτα από ένα μεγάλο «σκοτεινό» διάστημα, με μικρές μόνο «εκλάμψεις» αισιοδοξίας στην απόδοση του.

Την τρέχουσα περίοδο δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά απέναντι στους Big-4 και γενικότερα προβληματίζει με την εικόνα του, «θέμα» που «αποτυπώνεται» και από τη θέση του στη γενική κατάταξη.

Ο Γιώργος Σίμος και ο Όμιλος, παρόλα αυτά, έχουν ένα «θαυμαστή», που δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού συχνά-πυκνά «υποκλίνεται» στον ΟΦΗ και στον τρόπο που δουλεύει, κάτι που δεν κάνει με τόση... θέρμη για τις υπόλοιπες ομάδες.

Αυτό έπραξε και στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από τον αγώνα, όπου τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» αξίζουν τον σεβασμό του συγκροτήματος του.

Σε μια περίοδο, έτσι, έντονου προβληματισμού και ανησυχίας, η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να βγάλει… αντίδραση στο φαληρικό στάδιο, να θυμίσει τον… παλιό, καλό εαυτό της και να δικαιώσει-τρόπον τινά-τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» για τα κολακευτικά λόγια του.

Τα προβλήματα, βέβαια, παραμένουν για ακόμη μία φορά και είναι πάρα πολλά και σημαντικά. Ο ΟΦΗ πάει στο «Καραϊσκάκης» μ’ ένα σωρό απουσίες, στοιχείο που περιπλέκει την κατάσταση.

Δεν υπολογίζονται, δηλαδή, οι τιμωρημένοι Μεγιάδο και Νέιρα, ο Φερέιρα, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση, αλλά και οι τραυματίες Βούρος, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.