Η απάντηση της ΕΠΣΗ στους οργανωμένους του ΟΦΗ

17:56 | 25/05/2018

Μέσω ανακοίνωσης, η ΕΠΣΗ απάντησε στην ανακοίνωση των οργανωμένων

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση με προσωπικές βολές κατά του Νίκου Τζώρτζογλου αλλά και της ΕΠΣΗ για το γεγονός ότι δεν άλλαξαν ημερομηνία και ώρα τα εννέα παιχνίδια της Κυριακής, τα οποία θα διεξαχθούν ταυτόχρονα με την φιέστα του ΟΦΗ.

Λίγη ώρα αργότερα, η ΕΠΣΗ απάντησε:

Αναλυτικά:

''Αναφορικά με τη διεξαγωγή των αγώνων της Α1 ΕΠΣΗ την Κυριακή 27 Μαΐου, ημέρα όπου ταυτόχρονα διεξάγονται οι αγώνες ΟΦΗ-Σπάρτη και Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για τα εξής:

1) Το πρόγραμμα του β’ γύρου της Α1 ΕΠΣΗ έχει κοινοποιηθεί στα σωματεία εδώ και τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα από τις 22 Ιανουαρίου και δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί το πρόγραμμα των εθνικών κατηγοριών που ανακοινώνεται λίγες ημέρες πριν τους αγώνες. Να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Football League ανακοινώθηκε στις 18 Μαΐου ενώ των μπαράζ της Γ’ Εθνικής στις 18 Απριλίου.

2) Σύμφωνα με την προκήρυξη και τους κανονισμούς όλοι οι αγώνες των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών στις τοπικές κατηγορίες γίνονται τις ίδιες ημέρες και ώρες για λόγους αξιοπιστίας.

3) Εξετάστηκε το ενδεχόμενο να γίνει δύο ώρες νωρίτερα η 32η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά λόγω της έκτακτης γενικής συνέλευσης την ίδια ημέρα, γεγονός που επιβάλει την παρουσία των σωματείων, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

4) Κανένα σωματείο της Α1 Κατηγορίας δεν κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΣΗ για την αλλαγή αγώνα λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής με τους αγώνες των εθνικών κατηγοριών καθώς αναφερόμαστε σε ερασιτεχνικά σωματεία με ποδοσφαιριστές που εργάζονται και καταρτίζουν τις υποχρεώσεις τους ανάλογα με το πρόγραμμα που τους κοινοποιείται στην αρχή κάθε γύρου.

5) Το αν η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και τα μέλη του Δ.Σ. έχουν συνδράμει στην προσπάθεια των ομάδων του Ηρακλείου που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες είναι γνωστό τοις πάσι…''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.