Η απάντηση της ΓΕΗ στον ΟΦΗ

16:15 | 25/08/2021

Η ΓΕΗ έστειλε «καυστική» επιστολή στο τμήμα βόλεϊ του Ομίλου.

Ο ΟΦΗ, μετά την πρόσληψη πρώην προπονητή της Ένωσης, ζήτησε 12 αθλήτριες της. Πρόταση, πάντως, που δεν έγινε δεκτή, με τη ΓΕΗ ν’ αναλύει τους λόγους. Αναλυτικά:

«Αγαπητοί κύριοι,

Λάβαμε και διαβάσαμε την από 4/8/2021 επιστολή σας , με την οποία ζητάτε την μεταγραφή 12 (ΔΩΔΕΚΑ) αθλητριών μας στο σωματείο σας, στα πλαίσια της διαχρονικής μας συνεργασίας. Ως άνθρωποι του βόλεϊ επί πολλά έτη, χαιρόμαστε ιδιαίτερα να διαπιστώνουμε ότι η ιστορική ομάδα της πόλης μας, η ομάδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί ενεργά στο τμήμα του γυναικείου βόλεϊ. Με λύπη όμως διαπιστώνουμε ότι η προσπάθεια αυτή ξεκινά εις βάρος του πιο ιστορικού σωματείου στο Ηράκλειο στο Volley γυναικών, το σωματείο το οποίο εκπροσωπούμε, το σωματείο της ΓΕΗ.

Με το τμήμα βόλεϊ των γυναικών να μετρά ΣΥΝΕΧΗ παρουσία 35 ετών .

Με 8 τουλάχιστον Πρωταθλήματα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα .

Με παρουσία σε εθνικές κατηγορίες επί 3 έτη .

Με 7 παιδιά σε προεθνικές και εθνικές ομάδες.

Με ομάδα σήμερα στην Α2 γυναικών .

Εάν, όπως φαίνεται στο έγγραφό της 4/8/2021, πρόθεσή σας είναι η διάλυση (?) του σωματείου μας και των προσπαθειών πάρα πολλών ετών, πολλών αθλητικών παραγόντων, πολλών προπονητών , και – ΚΥΡΙΩΣ - πάρα πολλών αθλητριών, ώστε το γυναικείο βόλεϊ να είναι σήμερα, στο Ηράκλειο, στη θέση που βρίσκεται , τότε η απάντηση στην επιστολή σας είναι προφανής.

Εάν όμως πρόθεσή σας είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η έναρξη ή καλύτερα η εμβάθυνση των καλών σχέσεων δύο σωματείων με μεγάλη ιστορία στην ίδια πόλη τότε αναμένουμε μία πρόταση αντάξια της ιστορίας του ΟΦ.Η. .

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για τη ΓΕΗ

Καθως, περαν των επιστολων αυτων, δεν εχει υπαρξει καμμία περαιτερω γραπτη επικοινωνια ή αντιπροταση, οι αθλητριες παραμενουν ενεργες στο Μητρωο αθλητων του Σωματειου μας.

Ενημερωνουμε, ειδικα τις ανηλικες αθλητριες μας, οτι η συμμετοχη σε προπονησεις και αγωνες αλλου σωματειου δεν επιτρεπεται, παρα μονο μετα απο εγγραφη αδεια της ΓΕΗ.

Ολα οσα ακουγονται, κυκλοφορουν και διαδιδονται περα των οσων αναφερθηκαν, ειναι ψευδη. Επισης θεωρούμε ανηθικη και απαραδεκτη την οποιαδηποτε περαιτερω επικοινωνια ανθρωπων αλλου σωματειου με τις αθλητριες μας, χωρις την αδεια μας.

Παραμενουμε ενεργοι και πιστοι στα ιδανικα του Σωματειου περι αθλητισμου και ηθικής.

Για την ΓΕΗ».

Ο Προεδρος

Α.Γιαννόπουλος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.