Η… απάντηση της Παλαιόχωρας

11:26 | 19/02/2018

Τη δική της… απάντηση στον Ηρόδοτο έδωσε η Παλαιόχωρα.

Οι Χανιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία παίρνουν θέση για τα όσα υποστήριξε ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού περί άσχημης φιλοξενίας και κακής διαιτησίας. Οι νεοφώτιστοι κάνουν λόγο μονάχα για μια μικρή ένταση, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαιτητικά… παιχνίδια διεκδίκησης τίτλου.

Αναλυτικά: «Με αφορμή το χθεσινό (σ.σ. σαββατιάτικο) νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον ΗΡΟΔΟΤΟ αλλά και της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ομάδα της Αλικαρνασσού. Καταδικάζουμε την συμπεριφορά της μικρής μερίδας φιλάθλων μας που χωρίς λόγο και αιτία, επιτέθηκε φραστικά σε κάποιους ποδοσφαιριστές του ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις έντασης, επικράτησε η λογική και το θέμα έσβησε εκ την γενέσει του.

Ακολούθησε μικρή ένταση ανάμεσα σε όσους βρισκόταν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, με τους περισσότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς να υπάρχει κάτι περαιτέρω. Η φιλοξενία που τυγχάνουν όλες οι ομάδες στην έδρα μας είναι υποδειγματική και αυτό προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να κάνουμε και απέναντι στον ΗΡΟΔΟΤΟ, ανταποδίδοντας την άριστη φιλοξενία που τύχαμε στην Αλικαρνασσό.

Σε ένα παιχνίδι κομβικό και για τις δυο ομάδες, η ένταση ήταν αναμενόμενη, καθώς στην μορφή που έχει το φετινό πρωτάθλημα, όλα τα παιχνίδια είναι “ο θάνατος σου η ζωή μου”, οπότε δεν υπάρχει λόγος ούτε χρόνος για περίεργες “Κουμπαριες”, όπως ψιθυρίζατε. Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστοι και άπειροι στην κατηγορία, αλλά δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε πιόνια κανενός. Ούτε θα μπλέξουμε σε διαιτητικά παιχνίδια διεκδίκησης τίτλου πρωταθλήματος. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον ΗΡΟΔΟΤΟ στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί για όλους μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.