Η απάντηση της Παρτίζαν για τη μη παραχώρηση του Παπαπέτρου στην Εθνική Ελλάδας

13:30 | 12/11/2022

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν γνωστοποίησε τον λόγο που δεν επετράπη στον Ιωάννη Παπαπέτρου να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελλάδας για τα «παράθυρα».

Επίσημη θέση για τη μη παραχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου στην Εθνική Ελλάδας, για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (με Λετονία και Βέλγιο), έδωσε η Παρτίζαν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Όστογια Μιχάιλοβιτς έγραψε στο Twitter πως δεν ήταν δυνατό να παραχωρήσει η ομάδα της Σερβίας και τον Έλληνα διεθνή ή ακόμη και τον Γιαμ Μαντάρ στο Ισραήλ λόγω της έλλειψης παικτών εξαιτίας των πολλών τραυματιών!

«Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα της Σερβίας για τη νίκη, η οποία μας δίνει ελπίδες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε στο πρώτο του «τιτίβισμα» ο Μιχάιλοβιτς για να προσθέσει –εμμέσως- για την υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Μόνο οι τραυματισμοί μας απέτρεψαν από το να παραχωρήσουμε τους διεθνείς των άλλων χωρών. Στο ΣΕΦ παίξαμε με τον μίνιμουμ αριθμό παικτών και η ήττα θα μας πονέσει πολύ λιγότερο εάν η Σερβία προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.