Η αποχώρηση Καλέμπουμπα φέρνει Λέλεκα…

07:40 | 06/06/2018

Ο Γιάννης Καλέμπουμπας αφήνει την προεδρία του ΠΟΑ, όμως μένει, όπως όλα δείχνουν, με διαφορετικό ρόλο-Ο Γιώργος Λέλεκας μοιάζει ως πιθανή διάδοχη κατάσταση στην παρούσα φάση.

Ησυχία ναι, απραξία όχι… Οι… ζυμώσεις στο προσφυγικό προάστιο αναφορικά με τα διοικητικά γίνονται με προσοχή και δε θ’ αργήσει η στιγμή που θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Άμεσα, εξάλλου, θα προκηρυχθεί η γενική συνέλευση, κάτι που σημαίνει πως τα πάντα θα έρθουν στο… φως.

Εδώ και πολύ καιρό η αγωνία στις τάξεις της ομάδας του Ατσαλένιου είναι μεγάλη σχετικά με τις προθέσεις του Γιάννη Καλέμπουμπα, που δήλωνε κουρασμένος μετά από 36 χρόνια παρουσίας στους «πράσινους».

Σύμφωνα, έτσι, με πληροφορίες ο έμπειρος παράγοντας σκέφτεται ν’ αφήσει τον προεδρικό θώκο, αλλά όχι και το σωματείο, του οποίου αποτελεί «σύμβολο». Το πιθανότερο, επομένως, είναι να μετακινηθεί σε άλλο πόστο, όπως για παράδειγμα στο κομμάτι των ακαδημιών.

Το πλάνο του ΠΟΑ δεν περιλαμβάνει… σαρωτικές αλλαγές, βέβαια, και σε ορισμένες περιπτώσεις μοιάζει με ανακατανομή ρόλων. Το σχήμα, δηλαδή, θα καλυφθεί σε σημαντικό βαθμό εκ των έσω, με πρόσωπα που ξέρουν το σύλλογο και είναι κοντά του.

Για τη διάδοχη κατάσταση, εξάλλου, το πιθανότερο «σενάριο» είναι ν’ αναλάβει την προεδρία ο Γιώργος Λέλεκας. Ένας άνθρωπος που προσφέρει εδώ και αρκετά χρόνια στο σωματείο και έχει περάσει από ΠΟΑ, Κεραυνό, αλλά και Ερμή.

Η συγκεκριμένη προοπτική δεν πρέπει να θεωρηθεί και δεδομένη, ωστόσο κρίνεται η επικρατέστερη, με το… τοπίο να ξεκαθαρίζει στις επόμενες ημέρες μια και καλή.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.