Η αποχώρηση Λάρσον φέρνει... καλοκαιρινές θερμοκρασίες

ΟΦΗ

Τι αφήνει η αποχώρηση του Λάρσον και τι χρειάζεται ο ΟΦΗ από 'δω και πέρα.

Το καλοκαίρι ο Λάρσον θα ήταν σε αυτούς που θα περνούσαν την πόρτα της εξόδου. Ισως τότε να έκανε περισσότερο «κρότο» η αποχώρησή του. Τώρα έγινε πιο ήσυχα, με ένα περίεργο, για τα ελληνικά δεδομένα, τρόπο. Απρίλιο μήνα να γίνεται μεταγραφή δεν είναι κάτι συνηθισμένο, όπως συνηθισμένη δεν ήταν και η απόκτησή του από τον ΟΦΗ. Με παραστάσεις από Champions League, παίκτης που έχει φάει με το κουτάλι τα μεγάλα παιχνίδια, γεμάτος εμπειρία, ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ του πρωταθλήματος. Αυτός ήταν ο Λάρσον όταν πήγε στον ΟΦΗ αποτελώντας δικαιοληγμένα το «μπαμ».

Καλός ποδοσφαιριστής, έπαιξε καλά παιχνίδια, φεύγει με θετικό πρόσημο. Συγκεκριμένες οι δυνατότητές του, δεν ήταν Ντάνι Άλβες, αλλά από αυτούς, τους λεγόμενους «στρατιώτες», των προπονητών του.

Ούτε κρύο ούτε ζέστη για την αποχώρησή του. Τα μοναστήρια να 'ναι καλά. Αρκεί, βέβαια, να αντικατασταθεί επάξια. Είναι, όμως, ένα πρώτο δείγμα για το άκρως ενδιαφέρον καλοκαίρι που ακολουθεί. Θυμίζουμε πως ο Λάρσον ήταν εκ των 12 ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους, οι περισσότεροι εξ αυτών βασικοί: Βούρος, Νέιρα, Μεγιάδο, Τοράλ, Φελίπε, Μοσκέρα, Τοράρινσον κ.α. Με λίγα λόγια, χαμός!

Ο Λάρσον έκανε την αρχή αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα ανανέωνε με τον ΟΦΗ. Εφυγε μία ώρα αρχύτερα γιατί βόλεψε τόσο η πρόταση της Λίλεστρομ όσο και το γεγονός ότι ο τραυματισμός του τον άφηνε εκτός πλάνων του Δέλλα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για σημαντική απώλεια, αλλά τώρα δεν είναι ώρα γι' αυτό και ούτε χρειάζεται. Θα έρθει το καλοκαίρι και θα έρθει και η ώρα για τις κρίσιμες αποφάσεις για το σχεδιασμό του Δέλλα για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν. Ολοι ξέρουν πως είναι κρίσιμο σταυροδρόμι και χρειάζονται γενναίες κινήσεις, χωρίς επιπολαιότητα και για να μπει -επιτέλους- μία βάση στο ρόστερ που πάνω σε αυτή θα λειτουργεί ο ποδοσφαιρικός οργανισμός. Δύσκολο, αλλά δεν είναι δα κι ακατόρθωτο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.