Η αποστολή για το Καραϊσκάκη: Η «πρώτη» του Γκρόνινγκ

13:14 | 28/01/2023

Ο Δανός φορ είναι στην αποστολή του ΟΦΗ, επιστρέφουν Τσιλιανίδης-Διαμαντής - Οι επιλογές του Νταμπράουσκας.

Χωρίς εκπλήξεις, όπως αναμενόταν και είχαμε γράψει, ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Επιστρέφουν οι Διαμαντής και Τσιλιανίδης, ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ είναι στην αποστολή, ενώ εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μεγιάδο και Νέιρα και ο Στίβενς που θα πάει δανεικός στη Ντε Χάαγκ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σωτηρίου, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μπάκιτς, Τζου, Γκρόνινγκ, Μοσκέρα, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά

εικόνα_Viber_2023-01-28_13-08-57-604.jpg#asset:432813

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να επιστρέφει στην αποστολή και τον Sebastian Grønning να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αυτήν, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό (29/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Miguel Mellado και Juan Neira (τιμωρημένοι) και οι Stevens, Yohou, Kamau, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν αναλυτικά οι: Μανδάς, Σωτηρίου, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Toral, Perea, Bakic, Dju, Grønning, Dicko, Τσιλιανίδης, Mosquera, Bifouma.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.