Η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει ΟΦΗ

20:03 | 09/02/2019

Κανονικά στην αποστολή για το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ (10/2, 15:00), ο Κρίστιτσιτς και ο Γαλανόπουλος. Τέσσερις οι απουσίες για την Ένωση.

Μια μακριά λίστα με τραυματίες αλλά και τιμωρημένους είχε να διαχειριστεί ο Μανόλο Χιμένεθ. Ωστόσο στη σημερινή (9/2) προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός είδε δυο ονόματα να… διαγράφονται και να μπαίνουν κανονικά στην λίστα με τους διαθέσιμους για το αυριανό (10/2) ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν αισθανόταν καμία ενόχληση σήμερα και δούλεψε σε φουλ ρυθμούς. Και έδωσε το σήμα στον Χιμένεθ πως είναι ετοιμοπόλεμος. Επίσης ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε να προπονείται κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα με την μέση του.

Γι αυτό και ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τον νεαρό χαφ σε αποστολή για παιχνίδι της ΑΕΚ, για πρώτη φορά μετά τις 16 Δεκεμβρίου και το ματς με την ΑΕΛ. Ωστόσο, ο Γαλανόπουλος δεν πρόκειται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Αντίθετα ο Κρίστιτσιτς, το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Σιμόες.

Αντίθετα, ο Τάσος Μπακασέτας, δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ούτε και σήμερα (9/2). Εξακολούθησε να έχει ενοχλήσεις χαμηλά στο πόδι και έμεινε εκτός αποστολής. Φυσικά, εκτός έμεινε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό. Επίσης, ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει ούτε τον Πόνσε, ούτε τον Άλεφ, που είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Μπογέ.

Πηγή:
www.sport24.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.