Η αποστολή της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

16:17 | 23/01/2021

​Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι άφησαν πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και μπήκαν στην αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ δε συμπεριλήφθηκε σε αυτήν ο Νένταντ Κρίστισιτς.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με τον ΠΑΟΚ με προπόνηση το Σάββατο όπου μετά το τέλος της, ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα συνθέσουν την κιτρινόμαυρη αποστολή.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι, έχοντας ξεπεράσει μικροπροβλήματα τραυματισμών, ενώ αντίθετα έμειναν εκτός οι Νένταντ Κρίστισιτς και Θεοδόσης Μαχαίρας.

Ο Σέρβος δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή καθώς απουσίασε από αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα (λόγω τραυματισμού) και ο Ισπανός εκτίμησε πως δεν είναι 100% εντάξει για να αγωνιστεί ενώ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στη μέση.

Σημειώνεται πως οι Νεντελτσεάρου και Μιτάι συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασής τους και φυσικά δεν υπολογίζονται ούτε αυτοί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά, οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.