Η αποστολή της επιστρΟΦΗς

19:46 | 25/08/2018

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο-Εκτός αποστολής έμεινε ο Δεληγιαννίδης.

Η ομάδα του Ηρακλείου πραγματοποίησε το απόγευμα στο ΒΑΚ την τελευταία της προπόνηση πριν από το ματς της Κυριακής (26/08) στη Ν. Σμύρνη. Οι «ασπρόμαυροι» είναι πανέτοιμοι και θέλουν φυσικά να συνδυάσουν την επιστροφή τους στη Super League μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.   

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 19 παίκτες, χωρίς, πάντως, να συμπεριλάβει στις επιλογές του τον Δεληγιαννίδη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε μέσα στην εβδομάδα από ένα σφίξιμο στο μηρό. Στην Κρήτη μένει και ο Παπάζογλου, που είναι τιμωρημένος από την περασμένη σεζόν.

«Εκτός» από τη συνάντηση με τους «κυανέρυθρους» τέθηκε και ο Μιχόγεβιτς, αφού αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του ΟΦΗ και δεν έχει πολλές ημέρες παρουσίας στον ηρακλειώτικο σύλλογο. Για λόγους τακτικής, τέλος, «κόπηκαν» οι Οικονόμου, Δερμιτζάκης, Πλευράκης και Νοικοκυράκης.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.