Η αποστολή του ΟΦΗ για ΠΑΣ - Δεν έλειψαν τα απρόοπτα

12:11 | 15/10/2022

Εκτός Μπουζούκης και Στάικος. Οι παίκτες που επέλεξε για την αποστολή ο Νίκος Νιόπλιας.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ, μία μέρα πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν κατάφερε τελικά να προπονηθεί κανονικά και να μπει στην αποστολή και ο Πασχάλης Στάικος υπέστη διάστρεμμα και έμεινε εκτός.

Τα ευχάριστα για τον Νιόπλια είναι η επιστροφή του Πασαλίδη στην αποστολή, ενώ ο Τιεβί Μπιφουμά προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Οι Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης αποκλείστηκαν γιατί θα είναι στην αποστολή της Κ19.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (15/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Thievy Bifouma προπονήθηκε κανονικά.

Ο Πασχάλης Στάικος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Juan Neira ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Βασίλης Σηφάκης, Samuel Yohou, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια, στις οποίες βρίσκονται ξανά οι Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Bruce Kamau, ενόψει της αυριανής (16/10) αναμέτρησης στα Γιάννενα συμπεριλήφθηκαν οι: Stevens, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju, Kamau.

εικόνα_Viber_2022-10-15_12-04-11-128.jpg#asset:413285

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.