Η αποστολή του Παναθηναϊκού

21:51 | 13/02/2021

Διούδης και Σένκεφελντ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (14/2) με τον Ολυμπιακό.

Ο Σωκράτης Διούδης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο (13/2) στο "Γ. Καλαφάτης", τελευταία πριν από το ματς της Κυριακής (14/2, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο υπαρχηγός του "τριφυλλιού" συμμετείχε σε φουλ ένταση, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στη μέση του που επέστρεψαν την περασμένη Τετάρτη (10/2) κι αν δεν προκύψει κάποιο "θέμα" της τελευταίας στιγμής (όπως έγινε πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου "κλείδωσε" η μέση του) θα αγωνιστεί κανονικά στο μεγάλο clasico με τους "ερυθρόλευκους".

Την 22μελή αποστολή των "πράσινων" συγκροτούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

Εκτός πλην των Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Σαβιέρ, Μπεκ που έκαναν θεραπεία έμειναν και οι Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Σερπέζης, Χατζηγιαννάκης, Αθανασακόπουλος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.