H αποστολή του Παναθηναϊκού για ΟΦΗ

19:26 | 30/10/2021

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (30/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Κυριακή 31/10, 17:15) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε προς μεγάλη ικανοποίησή του τον Χουάνκαρ να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στη γάμπα (απόρροια ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο κι έγινε αλλαγή) και πλέον τον υπολογίζει κανονικά για το ματς κόντρα στην ηρακλειώτικη ομάδα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ στην οποία επέστρεψε μετά από τρία ματς και ο Ραμόν Λούντκβιστ παίρνοντας τη θέση του νεαρού Γιώργου Σιδερά.

Την 22μελή αποστολή των «πράσινων» συγκροτούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.