Η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Κυριακάτικο ντέρμπι

19:40 | 02/10/2021

Μετά τους Διούδη και Ιωαννίδη εκτός μάχης για το παιχνίδι της Κυριακής (3/10) με τον Ολυμπιακό έμεινε και ο Κώτσιρας που ταλαιπωρείται επίσης από ίωση.

Με τέσσερις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του θα παραταχθεί την Κυριακή (03/10, 20:30 Novasports Prime) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός. Αυτό καθώς εκτός του Βέλεθ που είχε χτυπήσει στο ματς με το Βόλο και τους Διούδη, Ιωαννίδη που είχαν ίωση και ο Κώτσιρας ταλαιπωρείται από ίωση που τον άφησε εκτός μάχης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σιδεράς, Μπεκ, θεραπεία οι Βέλεθ, Αγιούμπ, ενώ απόντες λόγω ίωσης ήταν οι Διούδης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Σάρλια, Ρόμπι, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Χατζηγιοβάνη, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Μακέντα, Καρλίτος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.