Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της ΑΕΚ

15:27 | 14/07/2020

​Τους 23 από τους 24 ποδοσφαιριστές, που έχει μαζί του στην Αθήνα, πήρε ο Αμπέλ Φερέιρα στην αποστολή για τον «τελικό» της 2ης θέσης κόντρα στην ΑΕΚ

Μέσα και οι Κρέσπο, Ζαμπά, Βέρνμπλουμ, ερωτηματικό παραμένει ο Ίνγκασον. Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε στην αποστολή του «Δικεφάλου» μετά από μεγάλο διάστημα τον Χοσέ Κρέσπο, τον Λέο Ζαμπά και τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ωστόσο μοιάζει απίθανο και οι τρεις να βρίσκονται στην τελική 20αδα για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα και προετοιμάζεται για τον… τελικό κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της δεύτερης θέσης των Play Offs της Super League.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης (14.07), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Ομάρ Ελ Καντουρί, οι τραυματίες Δημήτρης Πέλκας, Λάζαρος Λάμπρου, Αουγκούστο κι ο Γιόσιπ Μίσιτς .

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του Αμπέλ Φερέιρα για τη μάχη στο ΟΑΚΑ είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μάτος, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.